Banana Bread

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 4
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • 200
      g cukr
    • 1
      ks vejce
    • 75
      g mléko
    • 1
      špetka sůl
    • 110
      g tuk máslo
    • 4
      ks banány 3-4, lepší přezrálé
    • 60
      g vlašské ořechy

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Banány rozmícháme s tukem, přidáme ostatní suroviny, nakonec mouku a zamícháme, popřípadě mixujeme. Potom nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, nejlépe pekáč obdélníkového tvaru. Pečeme asi 1 hodinu při 175 °C.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Milanandy
    Milanandy |

    30. 6. 2013 22:23

    Dobrota doporučuj udělat z dvojite dávky. Vyměnila jsem ořechy za mandle a je to lepší.

  • Silvie Nedvědová
    Silvie Nedvědová |

    9. 6. 2013 12:27

    Biskupský :-)

  • Silvie Nedvědová
    Silvie Nedvědová |

    9. 6. 2013 12:26

    On tedy bidkupský chlebíček je taky sladký a nikdo to neřeší :-)

  • sabina
    sabina |

    31. 1. 2011 11:20

    je ti hnusnyyy :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ yyyyy

  • Marie Dubnová
    Marie Dubnová |

    29. 8. 2009 10:35

    Vyzkoušeno a mohu potvrdit že je to rychlé a dobré.Majda

  • Apina Hrbek
    Apina Hrbek |

    8. 4. 2009 02:09

    Tento recept je typicky recept na americky Banana Bread. Slovo bread, ackoliv v prelozeni zamena chleba, se v anglictine nepouziva pouze pro chleba jako takovy, ale i jako v tomto pripade, pro sladkou "buchtu". Myslim si, ze pani Jana Reznickova a pani Katka S. by nemely hledat malickosti a chytat za slovo. Na tomto foru se objevuje rada receptu, ktere maji puvod v zahranici a proto maji nekdy i neobvykla jmena. Recept je srozumitelny a to je dulezite.

  • Lada Kovářová
    Lada Kovářová |

    7. 4. 2009 20:06

    Katko, prosím jaké zmatky? Jak autor recept poslal, tak tu je... Jste autorem?

  • Katka Š.
    Katka Š. |

    7. 4. 2009 18:18

    Ale ty zmatky tam stále jsou...

  • Lada Kovářová
    Lada Kovářová |

    27. 3. 2009 07:47

    Recept byl přejmenován zpět do původního názvu. Jsem si neuvědomila, že "bread" je i výraz pro bochánek... Omlouvám se za zmatky :-)

  • Jana Řezníčková
    Jana Řezníčková |

    27. 3. 2009 07:11

    Jestli se můžu zeptat - proč je v názvu "chléb"? Je to buchta, ne? A chutná jak chléb? Mohl by neznámý autor blíže vysvětlit?