Antojitos

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těsto zpracujeme jako na moučné tortilly a pečlivě zabalené uschováme v chladu.
2
Po přípravě náplní přistoupíme k tvorbě antojitos. Prohněteme těsto a rozdělíme na počet dílů podle zvoleného druhu antojitos.
3
Kusy těsta tvarujeme jednotlivě, po obvodu necháváme silnější vrstvu těsta - lem a postupně smažíme v pánvi s hlubší vrstvou oleje, po obou stranách, nejprve dnem vzhůru.
4
Dozlatova usmažené antojitos vyjmeme, necháme okapat a osušíme v papírovém ubrousku.
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kukuřičná mouka Sádlo Sůl Voda

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: