Antojitos

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      hrnek kukuřičná mouka jemná
    • 2
      hrnek hladká mouka
    • 100
      g sádlo
    • 2
      lžička sůl
    • 1,5
      hrnek voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těsto zpracujeme jako na moučné tortilly a pečlivě zabalené uschováme v chladu.
2
Po přípravě náplní přistoupíme k tvorbě antojitos. Prohněteme těsto a rozdělíme na počet dílů podle zvoleného druhu antojitos.
3
Kusy těsta tvarujeme jednotlivě, po obvodu necháváme silnější vrstvu těsta - lem a postupně smažíme v pánvi s hlubší vrstvou oleje, po obou stranách, nejprve dnem vzhůru.
4
Dozlatova usmažené antojitos vyjmeme, necháme okapat a osušíme v papírovém ubrousku.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.