81
Obě mouky smíchejte s droždím a špetkou soli. Zahřejte mléko s máslem a rozpusťte v něm cukr. Promíchejte s moučnou směsí a uhněťte hladkou kouli.... více o Sušenky s kakaovými boby
Červenou řepu nakrájíme na větší kusy a dáme vařit. Po 30 minutách scedíme a necháme vychladnout. Poté řepu nastrouháme na hrubém struhadle. Mezitím... více o Zdravý kakaový chlebíček z červené řepy
Sypké suroviny smícháme v míse a následně vmícháme vejce, olej a podmáslí či kefír. Po řádném promíchání těsto nalijeme do máslem vymazaného a hrubou... více o Kakaový koláč z kefíru (podmáslí) á la perník
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, vmícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem a na závěr i tuhý sníh z bílků. Těsto nalijeme do připravené formy a dáme... více o Banánový dort s kakaovou šlehačkou
Plech vyložíme pečícím papírem. Z ingrediencí na drobenku užmouláme sypkou směs, kterou rozdělíme na dva díly (jeden o maličko větší). Větší část... více o Drobenkový kakaový koláč s tvarohem
Jako první si uvaříme dobrou silnou černou kávu a necháme vychladnout. Do mísy prosejeme mouku, kakao, prášek do pečiva a sodu. Změklé máslo utřeme s... více o Kakaovo-kávový moučník
Troubu předehřejte na 160°C. Žloutky utřete s cukrem a jemně strouhanou citronovou kůrou do pěny. Přimíchejte dobře prosáté kakao, vařené a jemně... více o Kakaový bramborový dort
1. Předehřejeme troubu na 180 stupňů a vymažeme formu o průměru 23 cm. 2. Máslo s mlékem dáme do malého kastrůlku a zahříváme, dokud se máslo... více o Kakaový dort s mandarinkami a marcipánem
Máslem vymažeme dortovou formu, hrubou moukou ji vysypeme. Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme kakao s kypřidlem a nakonec po částech zlehka... více o Kakaový korpus
Z mouky, cukru, másla, mletých ořechů a kakaa vypracujeme těsto, které necháme přes noc v chladu proležet. Pokud se bude hodně drobit, můžeme přidat... více o Kakaovo-ořechoví ptáčci s krémem, bez vajec
Krém: Změklé máslo vyšleháme s cukry do pěny. Pak přidáme tvaroh, který smícháme s vyšlehaným máslem. Do krému nakonec vmícháme do tuha vyšlehanou... více o Jednoduché kakaovo-tvarohové řezy
Roláda: Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme vodu, olej, mouku s kakaem a kypřidlem a dobře promícháme. Nakonec vmícháme tuhý sníh ušlehaný z... více o Kakaová roláda s čokoládovým krémem
Mouku, kakao, kypřidlo a cukr smícháme, přilijeme mléko, olej, vejce a dobře promícháme (z bílků můžeme udělat sníh, není to ale nutné). Těsto... více o Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)
Vejce rozmixujte společně s banány, přidejte mouku smíchanou s práškem do pečiva, oba cukry, kakao, špetku soli, šťávu z citronu a rozpuštěné máslo.... více o Banánový dortík s kakaem
Ovesné vločky umeleme a společně s rozdrobenými piškoty opražíme na pánvi. Necháme vychladnout, přisypeme vanilkový cukr a citrónovou kůru, přidáme... více o Ovesné kuličky s příchutí kakaa
Uvaříme pudink. Do horkého vmícháme kakao, až se rozpustí. Necháme vystydnout. Do studené hmoty zašleháme máslo. Jablka oloupeme, rozkrájime na silné... více o Kakaový pudinkový krém s dušenými jablky
Mléko (pokojová teplota) nalijeme do hrnce a rozdrobíme do něj droždí, přidáme špetku soli, vejce, vanilkový cukr, rum, kakao, mouku a vše dobře... více o Kakaové lívanečky
Sušenky nadrťte v robotu na drobenku a rozdělte do skleniček. Do mísy robotu dejte změklé máslo a cukr a utřete do našlehané pěny, bude to trvat... více o Kakaový dezert
Mouku prosejte na vál, přidejte moučkový cukr a promíchejte. Do mouky udělejte důlek, rozklepněte do něj vejce a přidejte na menší kousky nakrájené... více o Kakaové kytičky s krémem s vaječným koňakem
Změklé máslo smíchejte v robotu s hnětacím hákem s moukou, kakaem, práškem do pečiva a žloutkem. Podle potřeby přidejte mléko a rychle vypracujte... více o Strouhaný kakaový koláč
Troubu rozehřejte na 150 °C. Bílky dejte do mísy robotu a ušlehejte pevný sníh, poté do něj za stálého šlehání přidávejte cukr, vznikne tuhá, lesklá... více o Party Pavlova s kakaem a exotickým ovocem
Ve větší míse smíchejte všechny sypké suroviny. V misce vidličkou prošlehejte bílky do pěny a vlijte je k suché směsi. Přidejte mandlový likér.... více o Mandlovo-kakaová srdíčka
Ve větší míse smíchejte sypké suroviny. Přidejte pokrájené studené máslo a žloutky. Nožem dobře promíchejte, poté prsty zpracujte na drobenku a tu pak... více o Kakaové sušenky s citronovým krémem
Mouku, cukr, ořechy a kakao promíchejte v míse. Přidejte máslo a vypracujte těsto. Bude poměrně drobivé. Zabalte ho do fólie, nechte minimálně přes... více o Kakaové ořechy s kokosovým krémem
Všechny suroviny v míse promícháme. Z připravené hmoty tvoříme kuličky, které obalujeme v kokosu. Obalené kuličky uchováváme v chladničce. Jiný způsob... více o Kokosové kuličky - více kakaa
Tvarůžky naskládáme do skleněné nebo hliněné nádoby, vrstvy průběžně prosypáváme kmínem (může být i drcený), zalijeme pivem tak, aby byly zcela... více o Kakánek
Kaki dobře umyjte, osušte a pokrájejte na tenké plátky. Granátové jablko rozkrojte, řeznou stranou vložte do dlaně a vařečkou z něj vytlučte zrnka.... více o Letní salát s kaki a mozzarellou
Do mixéru dejte cukroví, na kousky pokrájené máslo a většinu ořechů. Vše rozmixujte na drobenku. Formu vytřete máslem, nasypte do ní drobenku a dobře... více o Koláč s kaki a skyrem
Kaki oloupejte a nakrájejte na kostičky. Na pánvi zahřejte 1 lžíci másla, přidejte cukr s kaki a ovoce nechte za stálého pomalého míchání... více o Crumble s kaki
Kaki nakrájejte na plátky, cuketu podélně na proužky, čekanku na měsíčky a fenykl na tenké plátky. Bagetu nakrájejte na kostičky a opečte na krutony.... více o Salát s kaki a cuketou
Pokud se chystáte připravovat masové fondue, určitě využijete tenhle praktický tip. Báječnou… Celý článek
Čerstvé ryby jsou vynikající, ne každému je ale příjemné jejich intenzivní aroma. Bohužel se… Celý článek
Ždímáte si citron jen do čaje nebo citronády? Pak vás možná překvapí, že šťáva z něj dokáže… Celý článek
Máte rádi smažené ryby v trojobalu, ať už jde o tresku nebo třeba kapra? Pak se vám budou… Celý článek
I když každodenní konzumace uzenin není příliš zdravá, kvalitní párek, špekáček nebo klobásku,… Celý článek
Máte rádi koblihy, šišky obalené ve skořicovém cukru, vdolečky a další sladké smažené dobroty… Celý článek
Máte rádi květák? Způsobů, jak tuhle zeleninu připravit, je celá řada. Vynikající je obalovaný… Celý článek
Jíška je nejstarší a nejznámější zahušťovadlo pokrmů, takže vám její příprava nejspíš nebude… Celý článek
Koupili jste si uzené a zdá se vám kvůli slanosti nepoživatelné? Vyhazovat ho nemusíte, vsaďte… Celý článek
Chuť čerstvých hub nic nenahradí a žampiony jsou dnes už běžně dostupné v každém supermarketu.… Celý článek