Kakaový pudinkový krém s dušenými jablky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 6 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: xeliath

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks vanilkový pudink
    • 2
      lžíce kakao
    • 250
      g máslo
    • 2
      ks jablka podle velikosti
    • 50
      g cukr krupice
    • hřebíček
    • skořice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvaříme pudink. Do horkého vmícháme kakao, až se rozpustí. Necháme vystydnout. Do studené hmoty zašleháme máslo. Jablka oloupeme, rozkrájime na silné plátky a svaříme na několik minut ve vodě s cukrem a kořením. Do kelímků klademe střídavě vrstvu ovoce a vrstvu krému.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.