Ohřívané pomfrity Hranolky jsou nejlepší čerstvě osmažené. Co ale dělat, když vám nějaké zbydou a vy je… Celý článek
Jak skladovat chléb? Také se vám stává, že předevčírem koupený chléb je tvrdý, jako kdybyste ho doma měli týden, a… Celý článek
Jak dostat kečup z láhve? Nejspíš to dobře znáte, chcete si na talíř dát kečup, otevřete novou lahvičku, ale ať s ní… Celý článek
Křehounký závin Také tak milujete štrůdly a záviny? Jejich příprava není složitá, určitě už to máte nacvičené.… Celý článek
Pikantní řízky Smažené řízky jsou oblíbená česká klasika, je ale pár způsobů, jak je vylepšit a pozdvihnout… Celý článek
Problémy s omáčkou Servírujete oblíbené omáčky v omáčníku, aby si každý nandal jen tolik, kolik sní? Pak se vám… Celý článek
Jak na vajíčka přilepená k obalu Většina z nás kupuje vajíčka buď v platech po třiceti kusech nebo v menším množství v… Celý článek
Pozor na alkohol Máte rádi pokrmy z hub? Pak jste možná už slyšeli o tom, že by se neměly konzumovat s… Celý článek
Játrové knedlíčky do polévky Pořádný silný vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky je klasika, kterou většina z nás miluje.… Celý článek
Nadýchané palačinky Jsou skvělé nasladko, ale i naslano. Řeč je o palačinkách, které jsou hotové raz dva a stačí… Celý článek