Zeleninová polévka
Zeleninová pochoutka
Zeleninová rýže
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Plněné bramborové knedlíky
Guláš v papiňáku
Vepřové řízečky s nivou a smetanou
Muffiny banánovo čokoládové
Jogurtové knedlíčky s jahodovou…
Palačinky pečené na sucho
Palačinky se šunkou a vejci
Bramborové noky s dušeným špenátem
Filet z candáta se šťouchaným…
Špagety s pestem ze sušených rajčat
Polévka z červené čočky
Grilovaný Rump steak
Pečená mrkev s mrkvovým pestem
Gratinované brambory a batáty
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Ořechové řezy
Croissanty: recept na francouzskou…
Milionářské řezy se slaným karamelem