Zapečené houbové tajemství

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • těstoviny uvařené
    • 2
      lžíce sádlo
    • 1
      ks cibule středně velká
    • 400
      g čerstvé houby 300-400
    • 100
      g hlávkové zelí
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka drcený kmín
    • 1
      ks kostka Bazalka a česnek - Vitana
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 50
      g balkánský sýr
    • 100
      g sýr niva
    • 0,5
      l smetana

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na sádle zpěníme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme houby a kmín a cca 15 minut dusíme. Přidáme nakrájené hlávkové zeli, sojovou omáčku a osolíme. Dusíme dalších cca 10-15 min. Poté přidáme balkánský sýr, nivu a kostku Vitany. Hned, jak se sýry rozpustí, nalejeme směs do předem vymazané zapékací mísy a smícháme s těstovinami. Zalejeme smetanou. Dáme zapéct do trouby, až jsou těstoviny na povrchu dozlatova upečené.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: