Zapečené brambory po maďarsku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory uvaříme ve slupce a nakrájíme na plátky. Vejce uvařit natvrdo, také nakrájet na plátky. Do zapékací mísy dáme vrstvu brambor, posolíme popepříme. Nasypeme půl sáčku hrášku, poklademe 2 vejce, nakrájenou jednu klobásu na plátky a pomažeme zakysanou smetanou - 2 kelímky. Vrstvení opakujeme. Poslední vrstva jsou pouze brambory, které zalijte sladkou smetanou (stačí půl kelímku) - aby brambory byly šťavnaté. Dáme zapéct.

Komentáře k receptu

  • Katka
    Katka |

    3. 11. 2007 22:18

    Hm,to vypadá dobře už jenom z receptu, co potom na talíři. Ráda vařím ze zakysané smetany, a to jak teplou, tak i studenou kuchyni. Díky za tip, vyzkouším.

  • Klára Churáčková
    Klára Churáčková |

    3. 11. 2007 11:34

    Houbo zkuste to klidne, ale tim ze jsem jidlo delala pro spoustu lidi, tim padem cely balicek brambor tak aby to nebylo suche. Ale klidne muze byt polovina, proc ne??

  • Houba
    Houba |

    31. 10. 2007 08:44

    Recept vypadá dobře, jen se mi zdá, že je tam velké množství smetany. Nestačila by polovina?

Abecední seznam: