Zálivka s medem a hořčicí

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V misce smícháme olej, jogurt, šťávu, víno, hořčici a med. Dochutíme. Skladujeme v chladu a spotřebujeme během 2-3 dnů. Zálivka je vhodná ke všem salátům, zvláště zelným a k salátům z kořenové zeleniny.

Komentáře k receptu

  • Hanka Nepeřená
    Hanka Nepeřená |

    5. 9. 2009 11:31

    Dnes jsem zkoušela - nemohu říci ani supr, ani hrůza. Je to ale dobrá změna. Pro mne je tam ale příliš velký mix chutí, až mi to přijde na škodu.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: