Zákusek z rajského protlaku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: aiša

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 10
      lžíce rostlinný olej
    • 10
      lžíce moučkový cukr
    • 1
      lžička jedlá soda
    • 0,5
      kg polohrubá mouka
    • 10
      lžíce rajský protlak
  • Náplň
    • 0,5
      l mléko
    • 2
      ks vanilkový pudink
    • 150
      g moučkový cukr
    • 250
      g máslo nebo nějaký rostlinnný tuk

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny suroviny smícháme a uděláme těsto, které pak rozdělíme na 3 části. Rozválíme na obráceném a pomaštěném plechu a dáme péct. Pečeme podobně jako medové pláty. Ješte horké dáme z plechu dole. Po vychlazení natřeme náplní a poskládáme na sebe. Necháme odležet do druhého dne.
2
Náplň: z mléka a pudinku uvaříme kaši, vychladíme. Máslo a cukr vyšleháme a přidáme pudinkovou kaši.

Komentáře k receptu

  • Gábina H
    Gábina H |

    28. 11. 2007 08:32

    Achjoo, tak jsem včera vyzkoušela, ale bohužel jsem si opsala na papírek jen ingredience a ne celý postup. Vyzkoušela jsem z poloviční dávky (kdyby to nechutnalo), ale těsto bylo hrozně husté (protože jsem nevěděla, že se má vyválet na placky), tak jsem přidala trochu mléka a dala péct do srnčího hřbětu. Dneska jsem ochutnala a musím říct, že mě překvapilo, že je to dobré a má to krásnou oranžovou barvu. Rajčata z toho nejsou vůbec cítit. Jsem zvědava, co řekne rodinka.

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    22. 11. 2007 13:06

    Môže to byť dobré, aj ja som si nevedela predstaviť chuť koláča s červenou paprikou od Airan a bolo to dobré.

  • Gábina H
    Gábina H |

    22. 11. 2007 11:03

    To si teda nedovedu představit tu chuť toho korpusu.

  • Anonym
    Anonym |

    22. 11. 2007 10:30

    To by chtělo foto - červený ďábel - mňam.