Zabíjačková polévka dle Ládi Hrušky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kroupové jelito
    • cibulka
    • sádlo
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 0,5
      l voda
    • česnek
    • majoránka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Začneme tím, že si cibuli nakrájíme velmi nadrobno. Na oleji či sádle ji orestujeme, poté zaprášíme moukou. Když se nám osmahne i mouka, vymačkané jelítko ze střívka přidáme k cibulce. Promícháme a zaliejme vodou.
2
Takto krátce povaříme, dle libosti pak přidáme sůl, pepř a utřený
3
česnek s majoránkou.
4
A polévka dle Ládi Hrušky, je na světě :)

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.