• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Výborné jablečné řezy
    Napište svůj komentář k receptu

    Výborné jablečné řezy

    autor: Britney
    0.0
    moje hodnoceni
    0.0
    hodnotilo: 0
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Výborné jablečné řezy
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
    • Piškot
      • 5
        ks vejce
      • 5
        ks moučkový cukr
      • 5
        lžíce polohrubá mouka
      • 1
        balení prášek do pečiva
    • Krém
      • 0,50
        ks máslo
      • 3
        lžíce cukr 2-3
      • 1
        ks vanilkový pudink
      • 0,25
        l mléko
    • Navrch
      • jablka 5-7 ks
      • čokoládová poleva nejlépe z pytlíku

    Postup přípravy receptu

    1
    Oddělíme bílky od žloutků, z bílků ušleháme sníh, žloutky utřeme s cukrem a pak postupně přidáváme ušlehaný sníh a mouku s práškem do pečiva. Z mléka, 2-3 lžicemi cukru a pudingem v prášku uvaříme puding.
    2
    Musíme rychle pudink míchat protože použijeme jen 1/4 l mléka. Vychladlý prošleháme s máslem. Vychladlý piškot potřeme pudinkovým krémem, posypeme jemně nakrájenými jablky na plátky (nedoporučuju strouhat) a ozdobně pokapeme čokoládovou polevou.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Barevné jablečné řezy

    Barevné jablečné řezy

    Jablečné řezy piškotové

    Jablečné řezy piškotové

    Pudinkovo-jablečné řezy

    Pudinkovo-jablečné řezy

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Jana Kulakevičová
      Jana Kulakevičová | 21. 11. 2007 16:06

      taky si myslím že by to šlo špatně krájet...ale kdyby se to nastrouhalo tak by to asi šlo...

    • Jana
      Jana | 20. 11. 2007 09:19

      Určitě bude záležet na druhu jablek. S těmi, které máme my na zahrádce (ale na odrůdu se mě neptejte, kdysi nám známý přeroubal nevalné letní jablko) si to umínm představit docela dobře. Naše jablka OPRAVDU NEZHNĚDNOU a NEOVADNOU ani za 2-3 dny a jsou křehoučká a sladká....Jistě je to ale moučník k rychlejší spotřebě a ne k snídani na celý týden.

    • Zita Matejkova
      Zita Matejkova | 19. 11. 2007 16:24

      To už je lepší do horkého pudinku vmíchat nakrájená jablka nadrobno . A ještě lepší dát na piškot vrstvu podušených jablíček s rumem a skořicí a pak teprve vrstvit dál.

    • Zdenka Matušková
      Zdenka Matušková | 19. 11. 2007 15:33

      Asi bych si nahoře uměla představit spíš broskvový kompot nebo třeba banány.

    • Zdeňka ze Z
      Zdeňka ze Z | 19. 11. 2007 11:54

      Jak vypadají tepelně neupravená jablka druhý den ? A jak se krájí tvrdé jablko, když je pod ním pudinkový krém ?

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Nejlepší dezerty
    Moučníky Řezy Vaření Výjimečný den Posvícení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Cukr Jablka Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový pudink Vejce
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Neapolské nudle

    Neapolské nudle

    Ananasová podkova

    Ananasová podkova

    Jedničkové rybí filé

    Jedničkové rybí filé

    Ananasový koláč III.

    Ananasový koláč III.

    Cibulačka se sýrem II.

    Cibulačka se sýrem II.

    Metrový dort II.

    Metrový dort II.

    Salát Caesar II.

    Salát Caesar II.

    Celerové hovězí s tymiánem

    Celerové hovězí s tymiánem

    Polévka z bílých fazolí s uzeným masem

    Polévka z bílých fazolí s uzeným masem

    Doporučujeme

    50 minut
    Kulajda

    Kulajda

    50 minut
    Kotlety plněné kysaným zelím

    Kotlety plněné kysaným zelím

    20 minut
    Salát se sázenými vejci

    Salát se sázenými vejci

    45 minut
    Buchtičky s krémem

    Buchtičky s krémem

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    15 minut
    Fazolový salát s rajčaty

    Fazolový salát s rajčaty

    90 minut
    Hrnečková pomerančová bábovka

    Hrnečková pomerančová bábovka

    30 minut
    Jarní šakšuka

    Jarní šakšuka

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    Poslední sledované recepty

    53
    Pizza těsto z pizzerie
    Pizza těsto z pizzerie
    50
    "Orgasmus"
    "Orgasmus"
    48
    Míša řezy
    Míša řezy
    37
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    36
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka

    Zajímavé články

    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám rodina udělí řád zlaté vařečky!
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám…
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších dortíků, které miluje celý svět!
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších…
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč za chod
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč…
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co jste o jeho historii nevěděli
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co…
    Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé princezny, piráty, víly i fotbalisty
    Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé…

    Sledujte nás

    AHA.cz Ornelle hráblo? Jméno pro dceru po koni z Pardubické!

    Ornelle hráblo? Jméno pro dceru po koni z Pardubické!

    AHA.cz Dvorní fotograf Ladislava Štaidla (†75): Co práskl na kamaráda?!

    Dvorní fotograf Ladislava Štaidla (†75): Co práskl na kamaráda?!

    AHA.cz Deník Aha! 27.2.2021

    Deník Aha! 27.2.2021

    Dáma.cz Třináctá komnata Hany Maciuchové: Čím vším si slavná herečka prošla?

    Třináctá komnata Hany Maciuchové: Čím vším si slavná herečka prošla?

    Dáma.cz Herec Jan Hájek: K divadlu ho přivedla první láska, vlastní rodinu dodnes nemá

    Herec Jan Hájek: K divadlu ho přivedla první láska, vlastní rodinu dodnes nemá

    Ženy.cz Zlaté glóby: Nejkrásnější šaty na červeném koberci z uplynulých ročníků!

    Zlaté glóby: Nejkrásnější šaty na červeném koberci z uplynulých ročníků!

    Maminka.cz Očekávání vs. realita. Kresby mateřství, které pobaví i uklidní! Jedeme v tom všichni

    Očekávání vs. realita. Kresby mateřství, které pobaví i uklidní! Jedeme v tom všichni

    Reflex.cz ČSSD chce uzavřít průmysl kromě klíčových odvětví. Až do povinného testování

    ČSSD chce uzavřít průmysl kromě klíčových odvětví. Až do povinného testování

    E15.cz Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Abecedazahrady Jak získat zahradu k pronájmu: Máte tyto 3 možnosti

    Jak získat zahradu k pronájmu: Máte tyto 3 možnosti

    • Recepty.cz
    • Výborné jablečné řezy
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí