Voňavé filé v alobalu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 125
      g máslo
    • 1
      cibule
    • citronová šťáva
    • sůl
    • pepř mletý
    • alobal
    • 4
      ks filety velké plátky
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžička kari necelá

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filé osolíme, opepříme. V misce utřeme máslo s hořčicí, cibulí, citronovou šťávou a kari. Na dostatečně velký obdélník alobalu dáme filé, na to máslovou směs a zabalíme, aby nic nevyteklo. Balíme každou porci filé zvlášť. Pečeme 20 minut. Příloha: brambory.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Mirka Kostková
    Mirka Kostková |

    6. 8. 2007 18:36

    Orestovat není třeba, naopak šťávička je výborná na brambory. Jen má být filé rozmrazené.

  • Jarmila Šteflová
    Jarmila Šteflová |

    6. 8. 2007 15:40

    Není potřeba filé předem orestovat, nepustí moc vody ?