Vepřové na houbách v římském hrnci

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 90 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na menší kousky, cibuli zpěníme na trošce oleje a přidáme osolené a okořeněné maso, které zprudka opečeme.
2
Přendáme do římského hrnce, přidáme pokrájené houby a pórek, jako poslední vrstvu dáme brambory nakrájené na kostičky, nebo na plátky, osolíme, zasypeme nakrájenou pažitkou a přikryté dáme na 3/4 hodiny péct.
3
Před dopečením posypeme strouhaným sýrem a dáme ještě dopéct.
4
Poznámka: houby můžeme použít čerstvé, mražené nebo sterilované žampiony. Pórek můžeme nahradit mraženou zeleninou, případně nedávat vůbec.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: