Papriky plněné sýrovou nádivkou

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 66
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks paprika dle velikosti, 2 -
    • 1
      ks rohlík - starší
    • 1
      ks rozšlehané vejce
    • 5
      lžíce mléko
    • 100
      g sýr dle chuti: Gouda, Eidam, Niva...
    • 100
      g šunka nebo jiný salám (není nutný)
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rohlík rozdrobíme nebo nastrouháme, zakapeme mlékem, přidáme vejce, strouhaný sýr a pokud nechceme mít papriky bezmasé přidáme i šunku nebo salám. Ochutit můžeme i bylinkami, oreganem, pepřem... .
2
Omyté papriky zbavíme semínek, naplníme nádivkou, dáme do pekáčku a zakápneme olejem. Ve vyhřáté troubě pečeme do zezlátnutí.
3
Podáváme s pečivem, bramborovou přílohou, rýží, zeleninovou přílohou nebo jako chuťovku...
Použité ingredience v tomto receptu: Mléko Olej Paprika Rohlík Rozšlehané vejce Šunka Sýr
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ZOEN
    ZOEN |

    30. 4. 2017 13:02

    Dělala jsem jich šest a jen se po nich zaprášilo jak byly dobré.

  • Eliška Citá
    Eliška Citá |

    19. 6. 2016 21:10

    Výborné!!!!

  • Věra
    Věra |

    31. 5. 2016 12:22

    Dobrý den :-) Dneska jsme si moc pochutnali, papriky byly skvělé

  • jaša
    jaša |

    29. 2. 2016 15:11

    supr recept je to velikánská mňamka <3

  • Martina
    Martina |

    1. 9. 2015 20:02

    Vyyyborne

  • Kája
    Kája |

    7. 6. 2015 10:09

    Nejlepší plněný papriky. Taky nám chutnaj i studený :D

  • Jana
    Jana |

    17. 1. 2015 07:56

    Dělám jich vždycky víc, a když zbydou, tak je máme rádi nakrájené jako sýrovou roládu nebo sekanou :-*

  • zdeňka s.
    zdeňka s. |

    4. 8. 2014 17:15

    Tyhle papriky doslova vystrnadily z naší domácnosti ty klasické,s mletým masem.Jsou výtečné ,zasloužená 1 ;-)

  • Vera
    Vera |

    27. 3. 2014 11:29

    Papriky dopadly nad ocekavani, byly vyborne.

  • Barča
    Barča |

    9. 7. 2013 14:21

    mňááááááááám :-*

  • Ivana N.
    Ivana N. |

    11. 4. 2013 07:40

    Výborné :-) ! Poprvé jsem do paprik dávala sýr cihlu a salám a včera jen nivu, obojí bylo výborné. Chutnají i vychladlé, takže se vyplatí udělat paprik víc aby zbyly.

  • Adéla Votroubková
    Adéla Votroubková |

    6. 9. 2012 11:55

    Děkuji za recept.Budu je péct na přání manžela i rodičů brzy znovu,jsou moc dobré a udělala jsem k nim brambory a okurkový salát.

  • zuzzak
    zuzzak |

    4. 8. 2012 12:33

    Dnes jsme měli k obědu a je to výýýýbornééé,vřele doporučuji!!! :-) :-) :-)

  • rozinka
    rozinka |

    28. 7. 2012 14:47

    nam papriky taky moc chutnaly :-* :-))

  • taknic
    taknic |

    26. 7. 2012 12:49

    Výborný oběd, chtěla jsem něco bezmasého a tento recept se mi jevil jako vhodná volba. Do nádivky jsem dala čerstvou dobromysl a podávala s novými brambory posypanými sekanou petrželkou. Určitě zařazuji do oblíbených.

  • Weidergotová
    Weidergotová |

    1. 5. 2012 11:28

    Dělala jsem jich k večeři plný plech. Jsou moc dobré a vlastně i každá jiná když se dá jiný sýr nebo maso. S uzeným sýrem a nivou nám chutnaly nejvíc a mužským chutnaly s paprikovou klobásou a ty byly i pálivé. Na příští sešlost je dělám znova.

  • Renda
    Renda |

    13. 3. 2012 19:54

    Papriky jedna báseň!!!Byla jsem překvapená,že i dcera snědla pečený paprikový lusk,vždycky jen vydlabe náplň(ponejvíc z mletého masa)a papriku nechá na talíři.

  • MartikK
    MartikK |

    7. 3. 2012 21:37

    Výborná rychlá večeře.

  • recepty73
    recepty73 |

    19. 2. 2012 21:58

    ...Q, přesně tak, jak píše Iva a Mirka, děkuji ;-) ...

  • pippiva
    pippiva |

    17. 2. 2012 14:35

    Odhaduji 30-40 minut ;-)

  • Mirka
    Mirka |

    17. 2. 2012 13:58

    Byla to dobrá volba! Čas jsem teda neměřila, pekly se rychle od oka tak nějak přez půl hodiny a jednou jsem je převrátila. Dělala jsem je z cihly a salám jsem přidala taky. Fakt výborný a rychlý oběd :))

  • Q
    Q |

    17. 2. 2012 12:56

    Možná by bylo lepší "písnout" než "písknout" :-) Prosím, jak dlouho se to asi peče, aspoň přibližně

  • Mirka
    Mirka |

    17. 2. 2012 10:08

    Recept se mi líbí, všechno je doma, dnešní oběd je jasný! Pak písknu jaké byly :))