Vepřové na hořčici II.

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 4
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: lada.patkova

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso hojně pomažeme hořčicí a necháme alespoň hodinu marinovat. V hrnci rozhřejeme tuk a osmažíme na něm cibuli nakrájenou na plátky a lžičku hořčičného semínka. Potom položíme na cibuli plátky masa a osmažíme je z obou stran. Maso podlijeme asi 3 dcl vody a přidáme do ní Masox a dvě lžíce hořčice (1 krémžské a 1 plnotučné). Dusíme cca půl hodiny a průběžně podléváme. Osolíme, opepříme.
2
Jako přílohu podáváme buď rýži nebo bramborové knedlíky.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Sabutoma
    Sabutoma |

    22. 9. 2016 20:30

    bylo výborné

Poslední navštívené:

Abecední seznam: