Vepřové Cordon Bleu

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřové kotlety -bez kosti,širší plátky
    • sůl a pepř
    • 4
      plátek šunka
    • 4
      plátek tvrdý sýr -Eidam,Ementál(dle chuti)
    • ingredience na trojobal :mouka hladká,vejce a strouhanka
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do kotlet si prořízneme hlubší kapsy. Do každé kapsy vložíme plátek šunky a plátek sýru. Kapsu zavřeme, osolíme a opepříme, okraj můžeme zajistit párátkem, ale není to nutné. Naplněné kotlety obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. V pánvi rozehřejeme olej a kapsy na něm osmažíme dozlatova z obou stran. Nesmažíme příliš zprudka, aby se stihly propéct.
2
Podáváme s bramborovou přílohou dle chuti-kaše, hranolky, krokety... .
Použité ingredience v tomto receptu: Ingredience na trojobal Olej Sůl Šunka Tvrdý sýr Vepřové kotlety

Komentáře k receptu

  • Petra
    Petra |

    14. 10. 2015 13:00

    Tohle máme taky rádi :-)

  • Vercina
    Vercina |

    12. 2. 2012 19:30

    je to naše klasika stejně jako pro rodiče knedlo zelo :)

  • Jolanka
    Jolanka |

    2. 6. 2011 15:01

    Vnitřky jsem potřela rozmačkaným česnekem a bylo to bezva :))

Další doporučené recepty: