Vepřová panenka ve slanině

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: dusan.lapcik

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřovou panenku odblaníme, osolíme a opepříme a na rozpálené pánvi zprudka opečeme na slunečnicovém nebo řepkovém oleji ze všech stran.
2
Poté dáme na prkénko potřeme dijonskou hořčicí a zabalíme do plátků slaniny a dáme do vyhřáté trouby na 180 stupňů péci cca 10 – 12 minutek.
3
Poté maso vyndáme a necháme ho 2 minutky odpočinout a pak můžeme maso krájet na plátky a servírovat.
4
Vhodná příloha je grilovaná zelenina nebo šťouchaný brambor
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Dijonská hořčice Vepřová panenka

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: