Velikonoční zapékané klobásy

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Skarkova Dana

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Listové těsto vyválíme na plát, rádýlkem nakrájíme na čtverečky a do každého kousku vytlačíme ze střívka masovou směs. Přeložíme dva kraje do šátečku, pomažeme vajíčkem, uložíme na plech a upečeme.
2
Je to křehoučké, vynikající. Jen se po nich zapráší.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá klobása Koření Listové těsto Vejce

Komentáře k receptu

  • Hela -
    Hela - |

    23. 3. 2008 19:17

    Tohle dělám s vinnou klobásou, nevymačkávám a obalím ji jako kremroli. Pomazat vajíčkem a upéct. Vynikající. Mohou se jíst i druhý den studené.

  • Stanka
    Stanka |

    23. 3. 2008 17:47

    Zkusila jsem to s vinnou klobasou a posypane kminem a je to mooc dobry!!

  • iveta)
    iveta) |

    22. 3. 2008 11:09

    Nooobiiiiiii lol humusáci

  • hanule
    hanule |

    5. 4. 2007 13:25

    Myslím, že tyhle klobásky jsou ale k dostání jen někde. Například v Ostravě je tohle tradiční velikonoční dobrota, ale v Praze jsem klobásky neviděla a ani tu neznám nikoho, kdo tohle jídlo připravuje. Někdo klobásky balí do speciálního kynutého těsta, které je trošku nasládlé.

  • Dana
    Dana |

    3. 4. 2007 22:35

    Jsou to velikonocni bile klobasy k zapekani .Jsou k dostani v reznictvi nebo marketech,prave na velikonoce.

  • Miroslava Severová
    Miroslava Severová |

    3. 4. 2007 14:27

    To mě zaujalo a ty bílé klobásy to jsou ty klasické, co se pečou hlavně na vánoce a nebo ještě znám bílé klobásy ke grilování.Tak které používáš ??Já jsem toto dělala nedávno a do čtverečku listového těsta jsem dala kousek párku.A pak jsem také dělala takové šneky se špenátem (z listového těsta). Taky výborné.

Další doporučené recepty: