Valašský tupec

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupané brambory nastrouháme najemno, přebytečnou tekutinu slijeme a do brambor rozklepneme vejce. Přidáme očištěnou, jemně nastrouhanou syrovou mrkev, mouku, sůl, mletý pepř a překrájené škvarky. Vše dobře promícháme a na rozpáleném oleji pečeme slabé křupavé placky. Podáváme samostatně nebo jako přílohu k masu se zeleninovým salátem.
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Hladká mouka Mrkev Pepř mletý Sádlo Škvarky Sůl Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: