Uzené maso s křenovou omáčkou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny suroviny na omáčku promícháme na hladkou omáčku. Na talíře klademe po 1 plátku z každého druhu uzeného masa, přidáme studenou omáčku. Podáváme s pečivem.

Komentáře k receptu

  • Zdeňka
    Zdeňka |

    18. 3. 2007 13:39

    Evi,myslím,že se jedná o tvarohový sýr,je kulatý a je na něm napsáno čerstvý sýr.Bývá buď čistý nebo s příchutí.A ten zelený pepř se prodává v malinkých skleničkách třeba v Globusu,ale určitě i jinde.Výborný je třeba Hermelín,Blaťácké zlato nebo jiný měkký sýr a do něho kuličky pepře zatlačit a nakrájet na menší kousky k vínu.Ale na to jste se neptala.

  • Eva
    Eva |

    17. 3. 2007 18:39

    Mám dotaz.Jaký je to čerstvý sýr? Je to smetanový, tavený, tvrdý...? Recept chci vyzkoušet, ale nevím jaký sýr použít. Znám jenom čerstvý ovčí sýr, ale ten se v obchodě koupit nedá.A ještě další dotaz. Prosím Vás a ten nakládaný zelený pepř se dá koupit? Děkuji.

  • Pupen Hons
    Pupen Hons |

    5. 4. 2006 20:25

    Paní Jarčušková opět nezklamala!

Abecední seznam: