Uzené koleno

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 3 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: hugoboss

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uzené koleno dáme do římského hrnce nebo jakéhokoliv pekáčku, Moravanky vylejeme kolem masa včetně nálevu!!! A pečeme zakryté v troubě až to měkka. Asi tak hodinku a půl.
2
Ke konci pečení polejeme výpekem maso a podáváme nejlépe s chlebem, kterým si namáčíme ve výpeku nebo pečenými či vařenými brambory. Když dáme zároveň péct brambory s masem, krásně nasáknou pikantní vůni a je to lahůdka.
3
Je to strašně jednoduché a nemusíte se o to vůbec starat. A všichni se budou oblizovat! Počet porcí: 2-4 (ale většinou nezůstane nic už ani pro třetího).
Použité ingredience v tomto receptu: Uzené koleno Zeleninová směs

Komentáře k receptu

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    27. 1. 2008 19:34

    Klárka, aj na Slovensku dostať Moravanku aj Hradišťanku. Moravanku kupujem na vajíčkovú tlačenku. Pozrite v obchode.

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    26. 1. 2008 18:32

    Kláro, jsou to sterilované zeleninové směsi, něco jako čalamáda, ale pikantní ( Moravanka obsahuje feferonku ). A dík za připomenutí receptu, nějak jsem na něj v té záplavě jiných zapomněla.

  • Klára Keselyova
    Klára Keselyova |

    26. 1. 2008 10:18

    Dobrý deň. Čo sú to Moravanky/Hradištanky/?

  • SmokeR
    SmokeR |

    26. 1. 2008 07:23

    No tak to koukám..., je to tak jednoduchý, že to snad zvládnu i já. ;)

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    18. 10. 2006 07:21

    Bála jsem se,že to bude moc kyselé,ale móóc jsme si pochutnali.Dělala jsem i s bramborky dohromady a nemělo to chybu.Kolena jsem pekla dvě,jelikož byla malinkatá a stejně nezbylo nic.:o)

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    16. 10. 2006 11:32

    Tohle se mi moc líbí:-)) Geniálně jednoduché a věřím, že výborné. Už si to tisknu:-))

Abecední seznam: