Tvarohový nákyp s tofu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g nízkotučný tvaroh
    • 125
      ml mléko
    • 100
      g celozrnná mouka
    • 1
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl
    • 50
      g uzené tofu nebo klasické
    • 50
      g mozzarella uzená
    • 1
      lžička bazalka sušená

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V míse smícháme tvaroh, vejce, mléko, mouku, sůl, bazalku, poté přidáme tofu nakrájené na kostičky, promícháme a nalejeme do nepřilnavé zapékací misky či pekáčku (aby byl nákyp vysoký tak 2,5 cm. Posypeme nastrouhanou mozarellou a pečeme ve vyhřáté troubě asi 25 minut, dokud povrch nezrůžový a nevyběhne .Vhodnější je nákyp sypat sýrem až cca po 1/4 hodině, aby se mozarella nedělala zbytečně dlouho.
2
Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.