Tvarohová bábovka V.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Annie

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
1. Oddělíme žloutky od bílků. V míse ručním elektrickým šlehačem na nejvyšším stupni vyšleháme máslo, cukr, vanilínový cukr a žloutky.
2
2. Tvaroh měchačkou utřeme s citrónovou kůrou a šťávou. Přidáme špetku soli a vmícháme do připravené pěny.
3
3. Po částech ručně vmícháme krupičku smíchanou s kypřicím práškem. Do hladké hmoty zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků.
4
4. Formu na bábovku vymažeme a vysypeme moukou, vlijeme těsto a dáme péct.
5
**Elektrická trouba:** asi 170°C (předehřátá)
6
**Horkovzdušná trouba:** asi 150°C (předehřátá)
7
**Plynová trouba:** stupeň 3 - 4 (předehřátá)

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: