Tuňáková pomazánka

moje hodnocení:

3,9

hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 370
      g tuňák - ve vlastní šťávě
    • 100
      g máslo
    • 5
      lžíce majonéza
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks brambory (Vařená ve slupce)
    • 2
      ks vejce (Na tvrdo)
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tuňáka vidličkou rozmačkáme a rozetřeme s máslem. Přidáme nakrájenou cibuli a majolku. Bramboru oloupeme a nastrouháme, vejce nasekáme a přimícháme do směsi spolu s hořčicí. Vše důkladně propracujeme a dochutíme pepřem a solí. Podáváme s pečivem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Igor
    Igor |

    27. 8. 2016 15:55

    Perfektní !místo plnotučne jsem dal lžičku dižonske hořčice a tu kapku citrónu super děkuji moc

  • laka
    laka |

    23. 6. 2014 19:46

    Tak právě jsem pomazánku ,,ukuchtila" a čekám až přijde přítel, co na to poví jeho chuťové pohárky :-)

  • KaRa
    KaRa |

    15. 5. 2013 16:37

    Luxus...

  • Marithesim
    Marithesim |

    14. 5. 2013 21:39

    Vynikající! Ještě pokapat citronkem a paráda. :-)

  • Johnny6ka
    Johnny6ka |

    21. 6. 2012 14:43

    Super pomazánka, lepší jsem nejedl, díky za recept budu dělat častěji ;)

  • Lenulipet
    Lenulipet |

    26. 2. 2012 19:12

    Moc dobrá pomazánka, akorát se trochu strácí chuť tuňáka. Trochu mi připomíná škvarkovou pomazánku. Ale jinak je výtečná. Ukládám si recept do oblíbených

  • la-papaya
    la-papaya |

    2. 3. 2011 17:38

    ještě krapet česneku a božské...

  • Palis
    Palis |

    11. 10. 2007 16:17

    ten olej z tuňáka a šťáva se má slít? asi ano,že? ale pro jistotu.. ;) díky a dobrou chuť

  • jana drlikova
    jana drlikova |

    20. 2. 2007 16:42

    moc mi to chutnalo,vynikající

  • JitkaH.
    JitkaH. |

    19. 8. 2006 14:23

    Já děkuju Milanovi. Jeho hodnocení mě zaujalo,zkusila jsem a moc si pochutnala.

  • eviku
    eviku |

    16. 8. 2006 19:53

    Zkuste tuhle neuvěřitelně jednoduchou variantu: konzervu tuňáka ve vl. šťávě rozmíchejte s pomazánkovým máslem. Je to strašně dobré a bleskově hotové, vynikající s tousty nebo topinkami nasucho.

  • Milan
    Milan |

    16. 8. 2006 17:20

    Ďakujem. Lepšiu tuniakovú pomazánku som nejedol