Treska na kari se žampiony

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Zuzka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Porce ryby zakapat citronem, osolit a nechat 10 minut odležet. Obalit v hladké mouce a opéct na rozehřátém oleji. Maso vyjmout, do výpeku přidat máslo, nakrájené žampiony a kari koření. Dušené žampiony zalít smetanou a mírně osolit. Já jsem dala rybu ještě na chviličku pod gril, aby chytla pěknou barvu a dala jsem na ni trochu koření na grilované ryby.
2
Výborná příloha jsou dušené brambory posypané sekanou petrželovou natí.
3
**Zdroj:** Blesk pro ženy.

Komentáře k receptu

  • Petr.VF
    Petr.VF |

    14. 11. 2010 14:18

    Dnes jsme si to uvařili z pravé norské tresky. Bylo o vynikající, díky za recept <:-)

Poslední navštívené:

Abecední seznam: