Tonoucí banán

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: MartinV

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Tvaroh
    • 1
      ks tvaroh Bystřický
    • 3
      lžíce hnědý cukr
    • skořice 1/4 lžičky
  • Pudink
    • 2
      ks kakaový pudink v prášku 1-2
    • 4
      lžíce hnědý cukr 2-4 lžíce
    • 1
      lžíce mléko 1/2-1 l
    • 2
      ks banány
    • dětské piškoty Nemusí být
    • hnědý rum Nemusí být

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V míse rozmícháme tvaroh s cukrem a skořicí. Dle návodu uvaříme pudink, smícháme jej v míse s tvarohem. Do oválných misek rozložíme podélně rozkrojené banány, obložíme piškoty, zakápneme rumem nebo brandy, zalijeme tvarohovo-pudinkovou směsí.

Komentáře k receptu

  • MartinV
    MartinV |

    18. 8. 2007 17:29

    Aleno, díky za záskok, je to přesně tak :-)

  • Jana V.
    Jana V. |

    27. 7. 2007 03:06

    Tenhle krém používám i jako krém na koláč,dávám menší množství mléka než půl litru,jeden vanilkový pudinkový prášek cukr podle chuti,u nás 2 lžíce,a uvařím klasický pudink.Do horkého pudinku v kastrůlku zamíchám vaničkový tvaroh,jde to rychle,bez hrudek,jen vařečkou.Pak hned vyleju na připravený upečený korpus a nechám vychladit.Hmota pěkně ztuhne.Pak pokladu ovoce,přeliju želatinou a znovu nechám vychladit.Je to dobré třeba s ananasem,jahodami nebo já to mám ráda s kompotovaným angreštem.

  • alena
    alena |

    21. 7. 2007 21:57

    Mnoho let vařím puding jen s tvarohem, je jemnější, proto vám mohu odpovědět i já. Do horkého pudingu ruční metličkou zašlehám měkký tvaroh, a to jakýkoliv, opravdu, je to úplně jedno. Pak dám vychladit. Je to moc dobré i beze všeho dalšího, s ovocem super.

  • AnaValcik
    AnaValcik |

    9. 7. 2007 16:49

    a ten pudink vlét do tvarohu ještě teplý??

Abecední seznam: