Těstovinový salát s tuňákem a celerem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Těstoviny
    • 200
      g těstoviny rourky
    • sůl
    • 4
      ks rajčata
    • 250
      g řapíkatý celer
    • 1
      ks hlávkový salát
    • 1
      ks tuňák - ve vlastní šťávě
    • 1
      lžíce kapary
    • petrželová nať
    • 3
      ks vařená vejce
  • Nálev
    • 150
      g bílý jogurt
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • 3
      lžíce ochucená majonéza
    • 2
      lžíce bílý vinný ocet
    • 2
      lžíce kapary
    • 1
      ks cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těstoviny uvaříme a scedíme, necháme vychladnout. Přimícháme na osminky nakrájená rajčata, nakrájený celer, natrhaný salát. Přidáme kapary, rozebraného tuňáka i s olejem, sekanou nať. Zalijeme nálevem, promícháme a nakonec jemně zamícháme kolečka vajec.
2
Nálev: vymícháme jogurt, šťávu, majonézu, ocet, jemně nastrouhanou cibuli.

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 |

    30. 10. 2010 00:15

    Tuňák není maso??? :-\

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    16. 1. 2006 06:59

    Marcelka Vám už odpovedala, kapari dostanete v každých potravinách v menších fľaštičkách. V chladničke vám uzavreté vydržia dlho.

  • Marcela Vrabcová
    Marcela Vrabcová |

    14. 1. 2006 14:41

    Kapary jsou nerozvinuté květy, poupata kaparových keřů rostoucích ve Středomoří. Prodavaji se v malych sklenickach nalozene v solnem nalevu nebo v prodejnach s korenim jen prosolene.Vic zkusim dat zase do diskuse.

  • Anonym
    Anonym |

    14. 1. 2006 11:02

    Dobry den pani Terezko,prosim vas co je to kapari a jak vypada?