Tancuvajzu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěný libový bůček zbavíme kůže a na masovém strojku jemně semeleme. Přidáme koření, sůl, vejce, mouku, feferonky a vše dobře promícháme.
2
Ze směsi tvoříme kuličky velikosti knedlíčků do polévky, které v rozehřátém oleji usmažíme.
3
Do vývaru zamícháme sojovou omáčku, cukr, ocet a povaříme. Zahustíme máčeným škrobem na potřebnou hustotu a krátce povaříme.
4
Do omáčky vložíme usmažené kuličky, prohřejeme a podáváme sypané jemně krájeným pórkem.
5
Příloha - vařená rýže.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: