Tajemství hradu Rábí

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji osmažíme na kostičky nakrájené maso a drobně sekanou cibuli. Osolíme, opepříme, přidáme jemně pokrájenou feferonku a dusíme doměkka. Nakonec přidáme kečup a vejce. Necháme vejce srazit a je hotovo.

Komentáře k receptu

  • Irena Holická
    Irena Holická |

    15. 12. 2006 17:17

    Jako přílohu cokoli mimo knedlíků.My to máme nejraději s hranolkami.

  • Alenka Aová
    Alenka Aová |

    4. 11. 2006 14:55

    Tak jsem to vyzkoušela a je to dobré , trošku to připomíná lečo, ale je to chutnější, dělala jsem ze 4 násobné dávky, recept je na jednu porci. Velmi ostré jídlo, ale to máme rádi.

  • Jana Hanáková
    Jana Hanáková |

    25. 10. 2006 19:25

    Můžu se zeptat s čím se to podává jako příloha?

Poslední navštívené:

Abecední seznam: