Svařák z jablečného džusu alias tekutý štrůdl

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      l jablečný džus
    • 500
      ml voda
    • 1,5
      lžíce cukr
    • 1
      lžíce skořice
    • 1
      lžíce hřebíček
    • 1
      lžíce vanilkový cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejdříve smícháme džus, vodu a normální cukr a dáme vařit. Mezitím v menším množství vody svaříme skořici, hřebíček a vanilkový cukr, poté scedíme. Nakonec směs džusu, cukru a vody smícháme s odvarem ze skořice, hřebíčku a vanilkového cukru.

Komentáře k receptu

  • Gábina Houšková
    Gábina Houšková |

    28. 2. 2007 08:55

    v restauraci to podávají pod názvem "horké jablko"

  • Miroslava Severová
    Miroslava Severová |

    27. 2. 2007 13:07

    Další obdoba tekutého štrúdlu je : do sklenice dáme vodku, přisypeme mletou skořici a dolijeme dle chuti jablečným moštem nebo džusem.Kostka ledu navrch .