Studená vaječná omáčka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 25 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do osoleného žloutku z jednoho vejce přikapáváme za stálého mícháni olej tak dlouho, až vznikne hustá majonéza.
2
Druhé vejce uvaříme natvrdo, oloupeme je, jemně rozsekáme a přidáme do majonézy. Ochutíme citrónovou šťávou, hořčicí, jemně nakrájenou pažitkou, solí a cukrem.
3
Dobře promícháme a zjemníme smetanou.
4
Vaječnou omáčku podáváme k různým minutkám, hlavně k pečeným a k vařeným rybám.
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Cukr Hořčice Pažitka Rostlinný olej Smetana Sůl Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: