Studená jahodová polévka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g máslo
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 500
      ml mléko
    • 250
      ml šlehačka
    • 250
      g jahody
    • 2
      lžíce cukr krupice
    • 1
      dl bílé víno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z másla a mouky vytvoříme jíšku, zalijeme mlékem,vmícháme nakrájené jahody a 5-10 minut povaříme. Polévku necháme vychladit, dáme do mixéru, přidáme šlehačku a víno a dáme vychladnout. Podáváme studené.
2
TIP: stejným způsobem můžeme uvařit i borůvkovou nebo malinovou polévku.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.