Sterilované fazolky v kořeněném nálevu

moje hodnocení:

2,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: macouch

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg fazolové lusky
    • sůl
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      ks cibule
    • 3
      ks snítka kopru 3 snítky nakrájené nahrubo
    • 3
      ks saturejka 3 snítky nakrájené nahrubo
  • Nálev
    • 500
      ml voda
    • 250
      ml bílý vinný ocet
    • 1
      lžíce cukr
    • 1
      lžíce hořčičné semínko

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fazolky omyjeme, odkrojíme špičky a vaříme v osolené vodě asi 8 minut. Scedíme a necháme okapat. Cibuli nakrájíme na špalíky, česnek na plátky, zalijeme nálevem a přivedeme k varu. Fazolky s bylinkami zalijeme horkým nálevem a zavíčkujeme.
2
Sterilujeme 25 minut při 80 °C.

Komentáře k receptu

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    28. 7. 2005 19:12

    Mne se nahodou ten recept zda dobry, mozna vynecham jen tu saturejku.

  • Alojs Ježek
    Alojs Ježek |

    8. 6. 2005 20:34

    to ale musí být fůj!