Špenátový pekáč s rybou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks ryby nebo rybí filé
    • brambory
    • dušený špenát
    • 150
      g tvrdý sýr
    • sůl
    • koření na ryby
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybí filé (nerozmrazujeme) z obou stran osolíme, posypeme kořením na ryby a obalíme v mouce. Na rozpáleném oleji z obou stran opečeme. Pekáč vytřeme olejem. Na dno naskládáme oloupané brambory pokrájené na kolečka.
2
Brambory překryjeme špenátem a na něj naskládáme opečené filé. Posypeme strouhaným sýrem, vložíme do vyhřáté trouby a zapečeme (200°C, cca 15 - 20 minut).
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.