Špenátový nákyp s uzeným masem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zmarazený špenát podusíme, scedíme a necháme okapat.
2
V misce utřeme máslo a žloutky se solí, přidáme v mléce namočený a vymačkaný rohlík, špenát, nadrobno pokrájené uzené maso, rozetřený česnek, pepř a nakonec zjemníme pevně ušlehaným sněhem z bílků.
3
Hmotu rozetřeme do tukem vymazané a strouhankou vysypané zapékací misky a v předehřáté troubě upečeme.
4
Nákyp podáváme s vařenými brambory a zeleninou.
5
Vytvořil: Milan Stříteský

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: