Špaldový štrůdl

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejdříve z uvedených přísad zpracujeme vláčné těsto, které necháme aspoň 30 minut v chladu. Pak těsto rozválíme na pomoučněném vále a naplníme ho strouhanými jablky smíchanými se spařenými rozinkami a trochou skořice. Kdo chce, může osladit, já nesladím. Pak svineme do štrůdlu, potřeme vejcem, posypeme sezamovým nebo lněným semínkem a upečeme dozlatova.

Komentáře k receptu

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    8. 11. 2010 18:20

    Recept je špatně přepsaný, v ingrediencích chybí zakysaná smetana a nad postupem se ingredience opakují :-|

Poslední navštívené:

Abecední seznam: