Sloní žrádlo

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      lžíce hořčice
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      ks nakládané okurky
    • 0,5
      kg měkký salám
    • 2
      ks majonéza
    • 1
      ks cibule
    • 0,5
      lžička chilli
    • 2
      kostka cukr
    • 1
      lžíce ocet
    • 2
      lžíce olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Směs nalijeme do hrnce a hodně prohřejeme, nesmí vařit. Do vychladlé směsi se přidá 1 drobně nakrájená cibule, 2 drobně nakrájené okurky, 1/2Kg měk.salámu, 2 majolky, 1/2 káv.lž.chilli koření. Vše se důkladně promíchá , nechá se vychladit. Příloha: bílá veka.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • RauM
    RauM |

    10. 1. 2012 13:47

    my sice nedáváme kečup, ale je to manželova oblíbená pomazánka na oslavy