Sledě se šlehačkou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balení rybičky v oleji Sledi
    • 2
      ks jablka
    • 1
      ks cibule
    • šlehačka Může být i z tlakové dózy (bez cukru i light)
    • muškátový oříšek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Sledě necháme okapat a narovnáme do servírovací misky, na jemném struhadle nastrouháme bílou cibuli a jablka, směs narovnáme na sledě, navršíme šlehačku a na její povch nastrouháme trochu muškátového oříšku.
2
Je to rychlé a jemnou chuť ocení i labužníci!
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.