Skořicová dobrůtka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Clerenc

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 200
      g cukr krupice
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 1
      dl voda
    • 1
      ks moučkový cukr
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      ks skořicový cukr
    • 4
      ks vejce
    • 3
      ks zakysaná smetana
    • 2
      ks puding (Čokoládový)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Žloutky, cukr a olej utřeme, přidáme mouku, vodu, prášek do pečiva, vanilkový cukr a nakonec snih ze 4 vajec. Uvaříme 2 pudinky (nesladíme) a nalijeme na syrové těsto na plech a dáme péct. Na jestě horký koláč nalijeme 3 smetany a posypeme skořicovým cukrem.
Zařazení: Pokrmy Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    7. 4. 2005 15:12

    Jiná verze "slavnostní buchty ", která je "x" zmiňovaná na těchto stránkách. Jana

  • Anonym
    Anonym |

    5. 4. 2005 16:52

    Ráda bych věděla, jak dlouho a při jaké teplotě se ten koláč s pudinkem peče.

  • Táňa
    Táňa |

    5. 4. 2005 16:08

    Velká dobrota. Moc jsme si pochutnali.