• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Skořicová klubka
    Napište svůj komentář k receptu

    Skořicová klubka

    autor: J.Tereza
    0.0
    moje hodnoceni
    4.4
    hodnotilo: 16
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Skořicová klubka
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 250
        g hladká mouka
      • 100
        g moučkový cukr
      • 2
        balíček kakaový pudink v prášku
      • 1
        lžíce skořice
      • 200
        g máslo
      • 1
        ks vejce
      • 1
        balení barevné kuličky

    Postup přípravy receptu

    1
    Z přísad vypracujeme těsto, které necháme 1-2 hodiny rozležet v chladu. Potom z něj odebíráme kousky, které protlačujeme přes lis na česnek rovnou na vymazaný plech do klubka. Průměr asi 3 cm. Povrch posypeme barevnými kuličkami a pečeme asi 8 minut. Upečené můžeme (ale nemusíme) jemně posypat cukrem.
    2
    Poznámka: dávejte pozor při pečení, na kakaovém těstu není dobře vidět, že už je upečené.
    3
    Obrázkový postup k receptu najdete http://galerie.recepty.cz/gallery/album02
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Skořicová buchta

    Skořicová buchta

    Kynutá skořicová bábovka

    Kynutá skořicová bábovka

    Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem

    Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • sf
      sf | 14. 9. 2013 17:07

      8-)

    • michaela
      michaela | 14. 9. 2013 17:06

      Dnes jsem ho pekla a bylo to vynikající budu to dělat často ( a dávám za 1 ) ;-)

    • hana vankova
      hana vankova | 16. 12. 2008 12:47

      TAK JSEM HO VČERA VEČER UPEKLA TVAROVĚ TO NENÍ TAK HEZKÉ JAKO NA OBRÁZKU .ALE BYLA JSEM MILE PŘEKVAPENA JAK SE STĚSTEM DOBŘE PRACUJE .PUDING JSEM DÁVALA ČOKOLÁDOVÝ(VAROMA)A JELIKOŽ JSEM NEMĚLA KULIČKY TAK JSEM DO PROSTŘED KLUBKA DALA TROCHU MARMELÁDY A POSIPALA KOKOSEM U KTERÉHO MĚ NENAPADLO ŽE PŘI PEČENÍ ZHNĚDNE .CHYBAMA SE ČLOVĚK UČÍ .A PO UPEČENÍ JSEM KLUBKA POCUKROVALA MOUČKOVÝM CUKREM .KOKOS SICE NENÍ VIDĚT ALE PŘI KONZUMACI JE CÍTIT .A ABYCH POZNALA ZDA JE CUKROVÍ UPEČENÉ TAK JSEM HO PROPÍCHLA PÁRÁTKEM ASI JAKO BUCHTU ŠPEJLÍ .CHUTOVĚ MI TO PŘIPOMÍNÁ ČAJOVÉ PEČIVO DÁVÁM ZA 1

    • Mirka P.
      Mirka P. | 7. 12. 2008 21:15

      Tak tohle je opravdu legrační cukroví. Vypadá jako malé chobotnice. Ve čtvrtek má naše laboratoř vánoční besídku :-))), tak doufám, že se do té doby rozleží. Skvělý nápad, skvělý recept, dávám samozřejmě 1*.

    • Kuchařka on-line
      Kuchařka on-line | 4. 12. 2008 18:03

      Díky obrázkovému a velmi jednoduchému postupu tohle cukrovíčko jistě vyzkouším :-)

    • Alena Hanusová
      Alena Hanusová | 3. 12. 2007 13:12

      Určitě vyzkouším!! Vypadá to na skvěký recept!!

    • Máří
      Máří | 21. 11. 2007 13:27

      já dělám klubíčka už několik let.Kluci je mají nejraději.Než jsem přišla jak na to taky jsem byla celá zamatlaná.Je lepší těsto vychladit.Uždibnout vždy jen do velikosti lisu na česnek a vymačkávat do dlaně a při vytlačování rovnou tvarovat do klubíčka.

    • dilí
      dilí | 2. 6. 2007 23:29

      To jsem ráda,že jste se pobavila:-) já se obávala zda to sem kuchařka on-line vůbec vloží..Mimochodem milé kuchařky,nevíte někdo o receptu na sušenky, které by chutí byly jako Zlaté Spekulky od Opavia? ...na krabici u složení jsou napsané jako sušenky se skořicí a karamelem...

    • dilí
      dilí | 2. 6. 2007 23:27

      To jsem ráda,že jste se pobavila:-) já se obávala zda to sem kuchařka on-line vůbec vloží..Mimochodem milé kuchařky,nevíte někdo o receptu na sušenky, které by chutí byly jako Zlaté Spekulky od Opavia? ...na krabici u složení jsou napsané jako sušenky se skořicí a karamelem...

    • Tereza -
      Tereza - | 1. 6. 2007 18:47

      dillí, na vašom príspevku som sa dobre zasmiala:))) Ešte že tie hovienka chutili, to je podstatné, estetika môže ísť bokom:)))

    • dilí
      dilí | 1. 6. 2007 17:12

      I přes to jak jsem se s tím patlala a nazlobila dávám za konečný pouze chutový ( tvarový se bohužel nepovedl ) výsledek známku 1:)

    • dilí
      dilí | 1. 6. 2007 17:09

      Děkuji mnohokrát!! To jsem zvědavá, až tu fotku uvidím :-) Já jsem se u toho nanervovala jako blázen :-D nakonec mi nezbývalo nic jiného než z těch potrhaných provázků udělat jakési prapodivné hromádky připomínající malá "hovínka" :-) Ale musím uznat, že po rozležení v chladu, jak psala Jana Cz. chutnali mnohem lépe....sypala jsem ještě moučkovým cukrem. Poté připomínaly již zmiňovaná esíčka.

    • Jana Cz.
      Jana Cz. | 1. 6. 2007 13:58

      Já jsem je dělala do vánočního cukroví a šlo to fajn. Je lepší mít těsto ztuhlé z lednice, pak se s ním zacházím dobře. Lépe to chutnalo po rozležení v chladu.

    • Gábina H
      Gábina H | 1. 6. 2007 12:10

      zkusím poslat fotku

    • Tereza -
      Tereza - | 1. 6. 2007 12:08

      Ono Dr. Oetker nemusí byť vždy lepší, ja som sa už o tom presvedčila niekoľkokrát. Používam obyčajný puding, škrobárne Sereď. Keď budem robiť, tak to určite sfotím, ale neviem vám presne povedať, kedy to bude. Ale neám s vatláčaním problém, cez lis to ide pekne.

    • dilí
      dilí | 31. 5. 2007 23:02

      Prosím vás mohl by někdo poslat FOTKU???? Nedovedu si predstavizt jak to má vypadat a ani mi to nešlo nijak stočit trhalo se to a navic to diky tem praškum z pudinku chutnalo po prášku a nedobře... a to jsem naschvál použila lepší od Dr.Oetker...

    • Andra
      Andra | 19. 12. 2006 07:22

      Dúfam, že to stihnú skôr než mi ich doma zjedia..

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 18. 12. 2006 15:16

      Andra, musia odstáť, potom naberú vlhkosť a zmäknú.

    • Andra
      Andra | 18. 12. 2006 14:38

      Urobila som v sobotu. Sú dobré, ale mohli by ešte trošku zmäknúť. Pripomínajú mi naše obľúbené esíčka. Manžel povedal, že mu podľa tvaru pripomínajú skôr "mop" ako klbko.

    • Jaroslava Oumarová
      Jaroslava Oumarová | 17. 12. 2006 19:59

      Terezko, výborné těsto, neměla jsem kakaový pudink, dala jsem karamelový a taky to je dobré. Líbí se mi netradiční tvar, lis na česnek je skvělý nápad. A krásně mi byt voní skořicí ;o) Dávám samozřejmě 1.

    • Věra21
      Věra21 | 14. 12. 2006 19:38

      Skvělé cukroví, trošku piplačka, ale stačí chytit ten "grif" při vytlačování těsta a výsledek stojí za to. Syn ho okamžitě zařadil mezi své favority.

    • Věra Novotná
      Věra Novotná | 12. 12. 2006 09:32

      Pekla jsem v neděli. Vypadá to hezky až na to, že jsem zapomněla dát cukr, takže musím cukrovat. Jinak dobrý nápad s lisem na česnek.

    • Gábina Houšková
      Gábina Houšková | 12. 12. 2006 07:33

      Šlo to skvěle, dělala jsem asi z poloviční dávky a je toho asi 30 ks. Malý fígl na zdobení kuličkami - kuličky nasypat na talířek nebo víčko a klubíčko do nich obtisknout, kuličky se krásně přilepí a nejsou po rozsypané všude kolem jako když hotová klubíčka sypete zvrchu kuličkami. Pošlu fotku

    • Gábina Houšková
      Gábina Houšková | 11. 12. 2006 15:41

      mám zadělané těsto, tak jsem zvědavá, jak mi to půjde. Dám určitě vědět

    • JitkaH.
      JitkaH. | 2. 12. 2006 14:26

      Taky jsem si myslela,ale jde to rychle a dobře. Vypadá to zajímavě a chutnalo to u nás všem.

    • Eva Mlýnská
      Eva Mlýnská | 1. 12. 2006 16:49

      Už jsem si recept dala do oblíbených, dobrý nápad i když si myslím, že to lisování zabere strašně času, ale za zkoušku to stojí.

    • Simča Sládková
      Simča Sládková | 22. 11. 2006 00:18

      Lis na česnek je perfektní nápad - díky!!!!!

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 21. 11. 2006 14:44

      Nie, zostanú pekné farebné, pečiete krátko, pri strednej teplote.

    • Lenka K.
      Lenka K. | 21. 11. 2006 07:24

      Ty barevné kuličky se nerozpečou?

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 16. 11. 2006 13:45

      Vierka, ten nápad z lisom na cesnak nie je z mojej hlavy, tiež som sa priučila :)))

    • Blanka V.
      Blanka V. | 16. 11. 2006 13:18

      Tento recept znám a už jsem 2 x pekla. Cukroví je moc dobré, krásně voní skořicí. Bohužel u nás doma cukroví typu lineckého neletí a miluju je jen já. Musím říct, že všechny návštevy ho ochutnali už jen kvůli tomu zvláštnímu tvaru. Velmi doporučuji.

    • Věra
      Věra | 16. 11. 2006 11:14

      Terezko, zase nápad, který by mě nikdy nenapad, kdyby nebylo Tebe.... Lis na česnek při výrobě vánočního cukroví... no musím vyzkoušet...díky Tobě jsem zase chytřejší :-)).

    • Alena Tarabová
      Alena Tarabová | 16. 11. 2006 10:33

      A je to dobré a pro děti velmi lákavé.

    • Jaroslava Oumarová
      Jaroslava Oumarová | 15. 11. 2006 19:23

      Jů, tohle se mi líbí, zase něco, co neznám. Zdá se to být jednoduché a hezky to bude vypadat:-))

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
    Moučníky Cukroví Pečení Vánoce Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Barevné kuličky Hladká mouka Kakaový pudink v prášku Máslo Moučkový cukr Skořice Vejce
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Rohlíčky s ořechovou náplní

    Rohlíčky s ořechovou náplní

    Kuličky z tatranek

    Kuličky z tatranek

    Dušené hovězí s mrkví a fazolkami

    Dušené hovězí s mrkví a fazolkami

    Jitrnice se zelím, bramborem a cibulkou

    Jitrnice se zelím, bramborem a…

    Papriky s rajčaty - sterilované

    Papriky s rajčaty - sterilované

    Zapečené brambory se smetanou a parmazánem

    Zapečené brambory se smetanou a…

    Kuřecí maso na rajčatech s bylinkami

    Kuřecí maso na rajčatech s bylinkami

    Rizoto se slaninou a žampiony

    Rizoto se slaninou a žampiony

    Křehké škvarkové pracny

    Křehké škvarkové pracny

    Doporučujeme

    20 minut
    Pizza z arabského chleba

    Pizza z arabského chleba

    60 minut
    Domácí těstoviny

    Domácí těstoviny

    40 minut
    Omáčka z pečených paprik

    Omáčka z pečených paprik

    30 minut
    Flank steak s hráškem a fazolkami

    Flank steak s hráškem a fazolkami

    38 minut
    Čokoládové suflé

    Čokoládové suflé

    30 minut
    Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

    Luštěninový salát s rukolovým pestem…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    Poslední sledované recepty

    70
    Vesnický páj (cottage pie)
    Vesnický páj (cottage…
    59
    Holandský řízek a šťouchané brambory
    Holandský řízek a…
    40
    Kolínka se zelím a nivou
    Kolínka se zelím a nivou
    34
    Kachna pomalu pečená
    Kachna pomalu pečená
    34
    Čevapčiči
    Čevapčiči

    Zajímavé články

    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších dezertů do skleničky
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších…
    Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého jídelníčku?
    Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého…
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému čaji podle Britů
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému…
    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy Boženy Němcové: Upečte si klasiku!
    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy…

    Sledujte nás

    AHA.cz Nový seriál ČT Kukačky: Malé podvody na diváky!

    Nový seriál ČT Kukačky: Malé podvody na diváky!

    AHA.cz Burešová kápla božskou: Takhle si žije s Forejtem z MasterChefa!

    Burešová kápla božskou: Takhle si žije s Forejtem z MasterChefa!

    AHA.cz Deník Aha! 22.1.2021

    Deník Aha! 22.1.2021

    Dáma.cz Jak ovlivní období Vodnáře ostatní znamení? Toto vás čeká v únoru!

    Jak ovlivní období Vodnáře ostatní znamení? Toto vás čeká v únoru!

    Dáma.cz Módní minimalismus: Kabelky na mobil jsou praktické i slušivé! Kde je sehnat?

    Módní minimalismus: Kabelky na mobil jsou praktické i slušivé! Kde je sehnat?

    Ženy.cz Stravovací návyky celebrit. Jí Meghan, J.Lo nebo Gemma opravdu tak super zdravě?

    Stravovací návyky celebrit. Jí Meghan, J.Lo nebo Gemma opravdu tak super zdravě?

    Maminka.cz Co všechno musí zvládnout lékařka v porodnici za jedinou směnu? Podívejte se!

    Co všechno musí zvládnout lékařka v porodnici za jedinou směnu? Podívejte se!

    Reflex.cz Vše, co potřebujete vědět o koupi automobilu. Přehled vašich práv i možných rizik

    Vše, co potřebujete vědět o koupi automobilu. Přehled vašich práv i možných rizik

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady Paletovou postel zvládnete vyrobit i vy. Inspiraci najdete ve fotogalerii

    Paletovou postel zvládnete vyrobit i vy. Inspiraci najdete ve fotogalerii

    Další doporučené recepty:

    Skopový pilav
    Skopový pilav
    Skoro domácí šunkofleky
    Skoro domácí šunkofleky
    Skořicová buchta
    Skořicová buchta
    Skořicové cupcakes
    Skořicové cupcakes
    Skořicové hrudky z křížal
    Skořicové hrudky z křížal
    Skořicové hvězdičky
    Skořicové hvězdičky
    • Recepty.cz
    • Skořicová klubka
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí