Saté

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na kostky a smícháme s cibulí, česnekem, kořením, olejem a necháme hodinu v chladnu odležet. Poté osolíme, opepříme, přidáme arašídy a orestujeme na rozpáleném oleji. Podáváme s rýží.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • monika
    monika |

    8. 3. 2007 08:32

    ja bych urcite pridala zeleninu-papriku,zampiony,vyhonky,rapikaty celer a treba i mrkev

  • Čuk i Gek Timur
    Čuk i Gek Timur |

    25. 2. 2007 18:02

    Špionážní jídlo, tak bych to nazval, něco z KUNG-PAO, něco z obecného názvu SOTÉ,prostě kombinace něčeho s někým,ale ve výsledku a to záleží na kuchaři velmi dobrý, já bych doporučil místo cibule porek, Wej-Su koření a dezertní víno,ale zde se může opravdu improvizovat. Sate,Soté, guláš, vsjo rovno.