Šamorinský rožeň

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso, brambory, cibuli, klobás, kapii a slaninu nakrájíme na plátky. Jednotlivé kousky napichujeme na ocelovou jehlu, nebo na špejli. Osolíme, opepříme a zakapeme olejem.
2
Pak necháme odležet v chladu 2-3 hodiny. Odleželé rožně upečeme na oleji, zastříkneme vodou a krátce podusíme.
3
Příloha: různě upravené brambory.
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Kapie Klobása Olej Pepř mletý Slanina Sůl Vepřové maso Voda

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: