Rýžový nákyp se sýrem a salámem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g rýže
    • 150
      g zeleninová směs
    • 100
      g měkký salám
    • 2
      ks vejce
    • 200
      ml mléko
    • 100
      g eidam sýr
    • 50
      g máslo
    • petrželka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rýži uvaříme doměkka v osolené vodě. V zapékací misce osmažíme kostičky salámu, přisypeme zeleninu, vmícháme rýži, mléko, vejce a strouhaný sýr, uhladíme povrch a zapečeme. Podáváme s hlávkovým salátem jako velmi lehké jídlo vhodné pro jarní měsíce.

Komentáře k receptu

  • Matej Tojejedno
    Matej Tojejedno |

    26. 1. 2008 17:34

    Tak jsem to Jani udelal,no je to super.

  • Jana
    Jana |

    8. 12. 2006 12:56

    Je to moc dobré a hlavně rychlé.Jsem ráda,že jsem poznala jiný recept na úpravu rýže než klasické rizoto.Mléko s vajíčkem jídlo krásně zjemní.