Rychlovka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Česnek rozkrájejte na plátky a ve velké pánvi je zpěňte v rozpáleném oleji. Potom přidejte rajčata nakrájená na kolečka a zalijte je vejci (vejce nerozšlehejte), aby zůstala tzv. volská oka. Vejce zasypte nastrouhaným sýrem a pod poklicí na mírném ohni duste.
2
Směs osolte a opepřete dle chuti. Omeletu rozkrájejte na porce a každou ozdobte petrželkou.
3
Podávejte s chlebem nebo pečivem.

Komentáře k receptu

  • Lenka
    Lenka |

    20. 2. 2007 14:38

    nez se mi to zacne dusit, vajicko se spali

  • TOMAS TOMAIKO
    TOMAS TOMAIKO |

    5. 7. 2006 11:26

    Moc komplikovani

  • Kori
    Kori |

    28. 6. 2006 20:00

    proste lehka rychla omeletka...