Rychlomňamka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jafin

Suroviny

Vložit do nákupu
    • česnek
    • cibule
    • pažitka
    • majoránka
    • chleba
    • strouhanka
    • kečup - jemný
    • tatarská omáčka
    • vejce
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Krajíčky chleba rozkrojíme napůl a z jedné strany pomažeme játrovou zavářkou (polotovar na játrové knedlíčky), do které jsme rozmíchali jedno vejce, trochu majoránky a lžičku strouhanky. Na rozpáleném oleji osmažíme nejdřív tu stranu chleba, která není pomazaná a obrátíme. Smažíme asi minutku, dáme na talíře.
2
Suchou stranu potřeme česnekem a na tu játrovou dáme trochu tatarky, kečupu a nadrobno pokrájenou cibulku, pažitku, pažitku anebo raději vše dohromady.
3
Úplně nejlepší je to ještě teplé, ale dá se to baštit i studené.

Komentáře k receptu

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    14. 5. 2007 21:00

    Napsala jsem dvakrát,že se to má posypat pažitkou,apžitkou,ale místo jedné pažitky tam měla být petrželka..Omlouvám se:o))