• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Rychlé těsto na slaný koláč
    Napište svůj komentář k receptu

    Rychlé těsto na slaný koláč

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    3.6
    hodnotilo: 11
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Rychlé těsto na slaný koláč
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 2
        hrnek hladká mouka
      • 0,50
        hrnek rostlinný olej
      • sůl
      • 0,50
        hrnek voda hodně horká

    Postup přípravy receptu

    1
    Ze všech přísad zpracujeme těsto a necháme chvilku odpočinout. Těsto pak můžeme do formy buď vyválet, nebo jen rukama namačkat. Náplň těsta dle vlastního vkusu.
    2
    Dobrá je nakrájená šunka, sýr, orestovaný pórek, zalít vejcem s mlékem nebo smetanou, okořenit a je hotovo.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Nekynuté rychlé těsto na pizzu

    Nekynuté rychlé těsto na pizzu

    NEKYNUTÉ ,RYCHLÉ TĚSTO NA ZÁVIN - ŠTRÚDL - od mojí babičky :-)

    NEKYNUTÉ ,RYCHLÉ TĚSTO NA ZÁVIN -…

    Slaný koláč s brynzou

    Slaný koláč s brynzou

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Walkriel
      Walkriel | 3. 8. 2015 19:50

      Tak vám nevím.. těsto je neskutečně olejový..působí nedopečeně.. a to jsem těsto nejdřív 25min. předpíkala na 175 stupňů..po přídání surovin jsem snížila teplotu a pekla do aleluja..až mi začala černat rajčata..vytáhnu a furt nic.. :/ za mě teda nikdy víc...olejové, těžké těsto...vůbec nám to doma nechutnalo...

    • Walkriel
      Walkriel | 3. 8. 2015 19:49

      Tak vám nevím.. těsto je neskutečně olejový..působí nedopečeně.. a to jsem těsto nejdřív 25min. předpíkala na 175 stupňů..po přídání surovin jsem snížila teplotu a pekla do aleluja..až mi začala černat rajčata..vytáhnu a furt nic.. :/ za mě teda nikdy víc...olejové, těžké těsto...vůbec nám to doma nechutnalo...

    • Ota
      Ota | 30. 5. 2014 11:22

      Těsto dát do formy kraje zaříznout záplatovat kde se to protrhlo dát péc Círka 15 až 20 min vyndat potřít vajíčkem a znovu na 5 min do trouby doplnit náplň zalít smetanou z rozkloktaným vejcem a znovu na 30 min do trouby při 175 stupních celsia hotovo.

    • Ann
      Ann | 19. 2. 2014 21:30

      Dělala jsem to podle receptu a mám to hrozně moc olejovatý!!!!! A chuťově nijaký. Náplň dle časáku dobrá. ale těsto se nepovedlo :(

    • Martina.k
      Martina.k | 30. 1. 2014 12:38

      Chuťově nic moc, příště zkusím přidat vajíčko, třeba bude lepší.

    • Sammythe | 25. 7. 2013 09:32

      Děkuji, dnes to zas vyzkouším :)

    • Dana
      Dana | 21. 7. 2013 12:30

      Běžně se peče na 180°C, pokud tam máte něco hodně tekutého (smetana s vajíčky apod.), tak klidně na 160°C a delší dobu. Mně pečení trvá obvykle kolem 40 minut.

    • Sammythe | 20. 7. 2013 22:37

      Pekla jsem to poprvé, a nějak jsem u toho furt přehazovala teplotu a pečení se protáhlo na nějakou hodinu, a stejně se mi zdá, se to neupeklo. Prosím, na jakou teplotu se to peče? Raději nebudu známkovat, těsto udělám ještě jednou, ale až zjistím na kolik a možná i jak dlouho.

    • kuchtička
      kuchtička | 16. 5. 2012 18:21

      Tak nevim, kde se stala chyba. Těsto se neudělalo, i když jsem to pekla skoro hodinu. Možná je problém, že jsem dala olivový olej :-\

    • Cacica
      Cacica | 20. 11. 2011 14:33

      Používám toto těsto často, třeba v kombinaci: strouhané předvařené brambory, zakysaná smetana s bylinkami a česnekem, na to plátky rajčat, na nudličky šunku a navrch strouhaný sýr....nebo třeba s mletým masem...taky paráda...

    • anonym
      anonym | 1. 10. 2011 19:23

      Je mi teprve 12 a myslím si že je to super třeba k večeři ;-) P.S.: Jde to i na sladko, třeba s jablky! :-P

    • Adela O
      Adela O | 7. 9. 2008 19:55

      vynikajici!

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 9. 7. 2006 12:57

      Takhle se vyrábí falešné lístkové těsto.Ta Maizena se dává proto,aby se to těsto lístkovalo.:o)

    • Anonym
      Anonym | 7. 7. 2006 22:27

      Proč se podsypáva Maizenou?

    • Alia
      Alia | 6. 7. 2006 18:42

      Z tohoto testa, se da udelat i falesne listkove testo. Testo vyvalime, podsypeme Maizenou, a skladame jako testo listkove.

    • Alia
      Alia | 3. 7. 2006 19:12

      Ta voda horka, zadny besamel.

    • berča
      berča | 3. 7. 2006 15:25

      Kdyby se přidalo droždí, je to takové pizzové těsto.

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 3. 7. 2006 14:05

      Myslím si,že toto těsto se zpracovává v míse smícháním všech přísad a nevaří se.Je tam napsáno horká voda,ale asi ne vřící.Aspoň tak to vidím já.:o)

    • Ivana Přikrylová
      Ivana Přikrylová | 3. 7. 2006 13:51

      Jen se chci zeptat: ta mouka se vaří ve vodě na jakýsi bešamel? Bojím se aby se neudělaly hrudky.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
    Moučníky Koláče Svačina Večeře Pozdní večeře Restování Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Rostlinný olej Sůl Voda
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Švýcarské fondue

    Švýcarské fondue

    Buchta celulitida

    Buchta celulitida

    Přírodní vepřové maso

    Přírodní vepřové maso

    Superrychlý gyros

    Superrychlý gyros

    Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč s drobenkou

    Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…

    Slaný dort II.

    Slaný dort II.

    Volarské tvarohové koláčky

    Volarské tvarohové koláčky

    Listové tyčinky na sladko

    Listové tyčinky na sladko

    Jemné lívance z acidofilního mléka - bez vajec

    Jemné lívance z acidofilního mléka -…

    Doporučujeme

    20 minut
    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    45 minut
    Ořechové řezy

    Ořechové řezy

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Poslední sledované recepty

    60
    Ořechové řezy
    Ořechové řezy
    27
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    23
    Tradiční belgické vafle
    Tradiční belgické vafle
    22
    Segedínský guláš
    Segedínský guláš
    21
    Palačinky
    Palačinky

    Zajímavé články

    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší recepty na pizzu 5x jinak
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší…
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…

    Sledujte nás

    AHA.cz Chýlková a Kraus! Tvrzení Honzovy bývalky bere dech

    Chýlková a Kraus! Tvrzení Honzovy bývalky bere dech

    AHA.cz Tohle by Ivana číst neměla! Exmilenka Gotta si pustila pusu na špacír

    Tohle by Ivana číst neměla! Exmilenka Gotta si pustila pusu na špacír

    AHA.cz Deník Aha! 27.1.2021

    Deník Aha! 27.1.2021

    Dáma.cz Rouška jako módní doplněk: Kde seženete ty nejhezčí za dostupné ceny?

    Rouška jako módní doplněk: Kde seženete ty nejhezčí za dostupné ceny?

    Dáma.cz 11 nejlepších filmů s vánoční atmosférou!

    11 nejlepších filmů s vánoční atmosférou!

    Ženy.cz 6 nejdražších šatů z královských svateb. Kdo trumfnul Kate?

    6 nejdražších šatů z královských svateb. Kdo trumfnul Kate?

    Maminka.cz Největší galerie porodních fotek, jakou jste viděli. Pozor, je to dojímavé a občas syrové

    Největší galerie porodních fotek, jakou jste viděli. Pozor, je to dojímavé a občas syrové

    Reflex.cz Johny Machette: Na nové sociální síti Clubhouse můžete slyšet miliardáře i Marka Prchala, zneužití je otázka času

    Johny Machette: Na nové sociální síti Clubhouse můžete slyšet miliardáře i Marka Prchala, zneužití je otázka času

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    • Recepty.cz
    • Rychlé těsto na slaný koláč
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí