Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Petra
|18. 10. 2010 21:54
kvasnicovou polevku milujem <3 a ted chci vyzkouset jesli jim budou chutnat i kvasnicove knedlicky? :-* ja je jedla u kamaradky a jsou luxusní tak doufam,ze se i me povedou a budou mojim chlapum moc chutnat tak jako me :-)
Lenka
|11. 10. 2010 20:05
ted jsem dovarila byly moje orvni smazila jsem cibulku s ptrzelkou a zahustovala jen strouhankou byly mnam mnam <3
Jana
|12. 10. 2006 12:02
Kvasnicová polévka je opravdu výborná, doporučuji vyzkoušet.
milla
|12. 10. 2006 08:47
drožďáky u nás mají doma rádi víc, než játrové.Ale také radějí trochu zpracuji to droždí na cibulce,pak to tolik nedělá neplechu v břiše.To samé s drožďovou pomazánkou-lehce opražit a je to bašta.
Jana Kutačová
|11. 10. 2006 21:10
Taky jsem vyzkoušela a bylo mi řečeno,že ty co jsem dělávala předtím jsou lepší.Takže budu zase smažit droždí s cibulkou,ale mě např. chutnaly velice podobně jako ty moje klasické,ale je fakt,že já sním téměř vše,takže nejsem asi to správné měřítko:o))
Světlana
|11. 10. 2006 20:59
U nás se vyrábí kombinace vašich receptů. :-) Kvysnice osmažím s cibulkou a trochou strouhanky, klepnu vajíčko a umíchám do tuha. Pak zaliju vodou a s trochou masoxu uvařím polévku. Některé části vaječnodrožďové míchanice se rozpustí v polévce, některé zůstanou jako noky. Rychlé, dobré. Tedy pro milovníky drožďové chuti. :-)
Iva Přikrylová
|11. 10. 2006 14:38
Já taky nechávám nejprve orestovat cibulku a na ní rozpustím kvasnice. Pak vypnu a vmíchím ostatní ingradience a zavářím do polévky. Myslím si, že orestované kvasnice mají příjemnějsí chuť
Marie Horáková
|11. 10. 2006 13:20
Vyzkoušela jsem, ale nechutnalo nám. Zůstanu u toho, že cibulku i droždí osmažím, i když je to časově náročnější. Mouku nedávám vůbec, jen strouhanku.
Jana Pátková
|11. 10. 2006 12:48
Já dělám opačně, na cibulce podusím droždí, pak přidám vejce - může to být i pomazánka, pokud zahustím moukou a strouhankou, tak budu mít knedlíčky.
Jaroslava Oumarová
|11. 10. 2006 11:56
Tak takhle bez osmahnutí droždí to neznám, ale vyzkouším:-)
Václav FRONĚK
|11. 10. 2006 09:07
Vaříme kvasnicovou polévku dosti rádi a vaše knedlíčky také děláme a jsou super.