Rychlá čína se sojovým masem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: anitabath

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks mrkev
    • kari
    • sůl
    • pepř mletý
    • sojové maso nudličky na čínu
    • 20
      g čínské houby Jidášovo ucho
    • 1
      balíček pikant fix China

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Připravíme si dva chrnce a uvaříme sójové maso a houby podle postupu na sáčku, FIX rozmícháme v 400 ml vody. Slijeme vody ze sójového masa a hub. Na pánev wok nalijeme FIX a necháme ohřát, přimícháme sójové maso a houby. Podle chuti ochutíme kari, solí a pepřem. Když se směs začne vařit (bublat), přidáme na slabá kolečka nakrájenou mrkev. Vypneme dříve než mrkev změkne! Nejvhodnější přílohou jsou čínské instantní nudle.
2
Vhodné pro vegetariány!
Zařazení: Maso Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Marie Šindelová
    Marie Šindelová |

    22. 4. 2009 18:24

    Po uvaření ze sojového masa(používám kostky)řádně vymačkám nasáklou vodu(vývar),aby se nasáklo raději sosem či omáčkou.Nedělám často,ale když už,tak to rodině i přátelům chutná,s mrkví na nudličky,jako přílohu používám rýži.1*