Rychlá čína se sojovým masem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: anitabath

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Připravíme si dva chrnce a uvaříme sójové maso a houby podle postupu na sáčku, FIX rozmícháme v 400 ml vody. Slijeme vody ze sójového masa a hub. Na pánev wok nalijeme FIX a necháme ohřát, přimícháme sójové maso a houby. Podle chuti ochutíme kari, solí a pepřem. Když se směs začne vařit (bublat), přidáme na slabá kolečka nakrájenou mrkev. Vypneme dříve než mrkev změkne! Nejvhodnější přílohou jsou čínské instantní nudle.
2
Vhodné pro vegetariány!
Použité ingredience v tomto receptu: Čínské houby Kari Mrkev Pepř mletý Pikant fix Sojové maso Sůl

Komentáře k receptu

  • Marie Šindelová
    Marie Šindelová |

    22. 4. 2009 18:24

    Po uvaření ze sojového masa(používám kostky)řádně vymačkám nasáklou vodu(vývar),aby se nasáklo raději sosem či omáčkou.Nedělám často,ale když už,tak to rodině i přátelům chutná,s mrkví na nudličky,jako přílohu používám rýži.1*

Další doporučené recepty: