Rybí krém - náplň do malých větrníků

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g lučina
    • 100
      g sardinky Ve vlastní šťávě
    • 1
      lžíce cibule Jemně nasekané
    • 1
      lžička sardelová pasta
    • pepř mletý Podle chuti
    • sůl
    • posekané bylinky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Sardinky rozmačkáme vidličkou, přidáme lučinu, cibuli, a sardelovou pastu a dobře promícháme. Krém dle chuti osolíme, opepříme, případně ještě vmícháme jemně nasekané bylinky.
2
//Zdroj: časopis Vlasta.//
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    25. 1. 2007 10:33

    Doplněno.

  • Hana Rožníčková
    Hana Rožníčková |

    25. 1. 2007 09:57

    Prosím kuchařku on-line, aby připsala zdroj: čas. Vlasta, zapomněla jsem to napsat. Děkuji.